Nie znam sie zbytnio na programowaniu itp więc nie potrafię. Potrafię przebiegnąć tzw. Bieg na 300 metrów w 42 sekundy
Ojej... niestety ja nie zaś umiem nie jeść przez 3 dni nic dowiedziałem się o tym wczoraj że nawet mnie brzuch nie bolał przez 3 dni z głodu i schudłem XD
nie umiem zaś umiem doskonale sztukę walki o nazwie zapasy styl klasyczny PS. zdobyłem Pierwsze miejsce na turnieju gwiazdkowym
Lol nie grałam w to ale fajne bo oglądałam xD i nie umiem Umiem włączyć lampe nie używając żadnej części ciała
23 to jest późno? A co powiesz na pójście spać o wpół do piątej nad ranem, wstanie o szóstej i wyspane funkcjonowanie w szkole? #trustory #klocki #zaćmienie Umie Nie umiem wymyślić porządnego mema z cesarzem Andrzejem Pierwszym Dudą.
Ja umiem robić memy zależy też które (to miało być co umiesz a nie czego nie umiesz) Umiem zrobić 40 pompek na raz
@up: Przejrzyj cały wątek, nie ma żadnego problemu w moim poprzednim poście. Umiem. Umiem przejść wszystkie trzy części S.T.A.L.K.E.R. bez używania egzoszkieletu i Obiektu 52 (w CoP).
nie znam tej gry więc nieumiem zaś jeśli chodzi o gry to w 7 days to die umiem grać na najtrudniejszym poziomie trudności(np. nawet żeby doba trwała 10 min. to dam radę) i przetrwać tam na normalce