Nie znoszę matmy. Patryk12 ty jesteś homo?? Każdy mężczyzna kocha cycki xd Jeszcze raz pytanie: Lubisz cycki??
MartynaMax ogarnij się. Nikt nie musi odpowiadać ci na to pytanie i jeżeli już to osoba, która jest dobrze wychowana nie powie "cycki" tylko piersi. Ty nie jesteś męszczyzną tylko dzieckiem :3 Pozdrawiam Fejm. Lubisz piątek?
Haha dobre ;3 Cycki cycki cycki. Zabronisz mi? Piersi/Cycki to to samo a na czacie forum nie muszę być aż taki,żeby napisać: Lubisz piersi? Większość mogła by zrozumieć jako piersi z kurczaka. I przestań do mnie pisać już dawno skończyłem z tobą rozmawiać.
Jeśli chcecie się kłócić to zapraszam na Tyralnie , ale na forum i to jeszcze w Hydepark... Ogarnijcie się !
Kajtym, przeciez dzial Tyralnia chyba jest zamkniety(?) pomijajac klotnie, pytanie bylo: czy lubisz piatek? ____________________________ Nie (lubie poniedziałek xd ) lubisz muzyke peruwiańską?
Nie (Dlatego Fejm nie powinien dostać Pomocnika. Jest WULGARNY i zaczyna wszystkie kłótnie jakie tylko może) Lubisz metal? Mowa o muzyce