MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

zawodowiec

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Zawodowiec, 25 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zawodowiec

Zawodowiec Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Michał
    Dokładny nick w grze: zawodowiec
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2 do 4 godzin. Najchętniej na Survivalu, ale na inne tryby też z przyjemnością zajrze.
    Data urodzenia: 24 Listopada 1999r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011r. To było chyba 1.0.1
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie będę kłamał bo to nie w moim stylu, nie pełny miesiąc.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i mam nadzieję, że taka sytuacja się nigdy nie zdarzy.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na chwile obecną nie dostrzegłem żadnej rzeczy, która by mnie irytowała, a co dopiero, którą chciał bym zmienić.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Obowiązki:
    -Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie bugi lub zagrorzenia, które mogły by wpłynąć na nie korzyść dla serwera. Do ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym dla całej Administracji, zarówno jak i dla ekipy, wykonywać starannie prace powierzone przez wymienionę osoby wyżej.
    Komendy:
    /kick nick powód Np: /kick zawodowiec netykieta -> Wyrzuca gracza z serwera.
    /mute nick czas Np: /mute zawodowiec 3day -> Wycisza gracza na dany czas.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię stawiać sobie cele, jak i zarówno czerpać z tego korzyści. Postawiłem sobie cel, i chce go spełnić. Czerpie satysfakcję z tego, gdy pomogę komuś.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw będę próbował wyznaczyć przyczynę sporu, potem spróbuje dojść do tego kto zawinił, na koniec wyznaczę karę z godnie z taryfikatorem kar.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem, posiadam taką umiejętność :).
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    A , więc, nazywam się Michał mam obecnie 17 lat, uczęszczam do technikum o kierunku informatycznym. Moje zainteresowania to głównie sport między innymi jazda na nartach, oraz łyżwach, ucze się szybko zarówno jak i na błędach. Ale zawsze znajdzie się, te 3 godzinki rozrywki wirtualnej, ale bez przesady żeby nie zwariować wszystko z umiarem :). Interesuje się również nauką języków obcych między innymi Angielski, Rosyjski, Hiszpański, oraz Niemiecki, ale to tak na marginesie.
    Określ swoją dyspozycyjność: W dni roboczę dwie góra cztery godziny W weekend to bez ograniczeć.
    Można się skontaktować ze mną również za pomocą:
    61202649
    Umotywowanie podania: Chciałbym spróbować czegoś innego, czegoś nowego, lepszego. Przyszedłem tu krętymi ścieżkami i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z otwartymi rękami.

Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Podanie napisane bardzo ładnie, tak oryginalnie, byłbym na TAK, ale masz bardzo krótki staż. Na zachęte masz małe TAK

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety Twój krótki staż na CraftApple przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.
    Takie Podanie mógł napisać losowy CJ z Internetów mając odpowiednią ilość czasu. A ty go potencjalnie miałeś sporo. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę