To ja w takim razie czekam na eventy z przepisywaniem kodów na permanentnego vipa/svipa, na ludzi, którzy są przekonani że aktywnie działam na jutubach i na dziesiątki zniszczonych działek otaczających działki aktywnych graczy na creative.
@ThreeEyedMaster , jeśli się nie zgadzasz z moją wypowiedzią, to podziel się może swoim głosem? Bo ty według mnie jesteś jedną z osób które przyczyniają się do odchodzenia z tego serwera.
No własnie skonczył się, czyli powinny nastać czasy w których się godnie zarabia, godnie czyli saldo z 7 milionami... zobacz na support, współpraca.
Był creative, ale potem pewnym ludziom się nie spodobało, że na creative działo się to, co normalnie się na creative dzieje
Coo będziemy się bawić w jakieś komplikowanie! Jedziemy survival (może z jakimś dropikiem). I tak czy siak to padnie więc /shrug
Panie Administratorze, a te meble na sv będą, co obiecałeś? Nie po to oddaje na ciebie głos, żebyś ty teraz nie spełniał petycji graczy!
przywróćcie rangi svip i vip na zawsze a nie premium na 30 60 90 dni bo to jest nie opłacalne dla inncych graczy