MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika michal789012

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika michal789012, 8 Maj 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michal789012

michal789012 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Michał
    Dokładny nick w grze:michal789012
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:5-1 najchętniej gram na mc.craftapple.pl
    Data urodzenia:23.01.2006
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2010 28 maja
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:7.05.2017
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:mody były by lepsze na plecaki
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:pomocnik powinien pomagać wszystkim graczom a uprawnień nie znam bo nigdy nie byłem pomocnikiem
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:chciałbym zostać pomocnikiem bo myślę że jest to fajna ranga nie ważne czy ma słabe uprawnienia ale ważne że będę mógł pomagać graczą
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:nie ważne co się działo że nic się nie działo albo po prostu wysłuchuje i w końcu się okaże kto mówi prawde
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak nie raz miałem serwer i mam dobry kontakt
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem miły i fajny. Lubie pomagać graczą. Lubie spędzać czas z ludźmi.
    Określ swoją dyspozycyjność:?
    Umotywowanie podania:?

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Błędy w podaniu, nigdy cię nienwidziałem, brak rozumienia sensu niektórych pytań. Pewnie kantydant nawet nie zajrzał do regulaminu. Podanie na szybko napisane.

Pkt 3: Nie o to chodziło :p

Pkt 5: Brak wersji.

Pkt 8: Mody na plecaki? Craftapple nie zamierza wprowadzać modów.

Pkt 9: Nie zna komend więc raczej nie jest doświadczony.

Pkt 11: Jak wysłuchujesz? Jak się dwoiadujesz kto mówi prawdę? Na te pytanie nie odpowiedziałeś.

Pkt 12: Miałeś serwer, ale nie znasz komend.
    ~Logic

Pkt 13: 5 zdań.

Pkt 14: idk

Pkt 15: lol

Jestem na nie kappa przykro mi

3. michal789012

michal789012 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    mogę jeszcze raz napisać podanie?

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę