Jestem na tak: ► Pomocny ► Aktywny na serwerze ► Był wręcz wzorowym Pomocnikiem jak i Moderatorem, zna się na rzeczy ► Ładne podanie ► Cała sprawa z Crytal została już wyjaśniona, a więc raczej nie będzie już między nimi spin Powodzenia!
Patryk Widzę cie już długo na serverze moderatorem byłeś wyśmienitym Jak zobaczyłem że odchodzisz było mi bardzo przykro. Tak
Czytając Wasze opinie mam wrażenie, iż odnoszą się one wszystkie do czasów gdy Oldnightmare był w Ekipie. A co sądzicie o nim teraz? Czy jest taki sam po powrocie?
Miło mi poinformować, iż niedawno pozytywnie przeszedłeś testy. A do Twojego zachowanie nie ma najmniejszych uwag. Mało tego, jest chwalone. Poza tym opinie w gronie E&A na temat Twojej kandydatury były wielce pozytywne. Chyba wszyscy tęsknili. Cieszę się, że zdecydowałeś się na powrót, przyda się ktoś doświadczony w Ekipie. Nie pozostaje mi nic innego niż życzyć Ci wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości. Witaj z powrotem! PS. Proszę przeczytaj sobie raz jeszcze Regulamin oraz Uprawnienia i Obowiązki Pomocników byś był na bieżąco ze zmianami, które weszły w życie podczas Twojej nieobecności. Kandydatura zaakceptowana.