MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

PODANIE STAREGO GRACZA :)

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Rabo, 3 April 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rabo

Rabo Użytkownik

Witam składam podanie na pomocnika
    Może ktoś spytam po co mam iść za pomocnika bo się przydam, gram na tym serwerze od wersji 1.8 jak mię pamięć nie myli :)
    Chodzę do 5 klasy podstawówki i to jest mała zaleta bo dużo gram to oznacza że będę bardzo często na serwerze
    Myślę że się przydam a postanowiłem podjąć się administracji dlatego że widziałem że szukacie ochotników bo tak to po co składać podanie jak nikt nie potrzebuje pomocnika
    No myślę że się przydam 8)

Reklama
  2. Jazminola

Jazminola Babcia

Brak wzoru.

Podanie do zamknięcia

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby zapoznać się ze wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page