Podanie o przyznanie rangi Pomocnik TeamSpeak3 CraftApple 1. Nick: Mój nick na serwerze TeamSpeak3 CraftAppple to pat277. 2. Wiek: Według rang na TeamSpeak3 14+. 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Jest to około 5 godzin dziennie, a czasami nawet 6. 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak gram, już ponad 2 lata. 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Jak napisałem w poprzednim podaniu, były to czasy TeamSpeak3 XInfiniterX, w lekkim zaokrągleniu rok temu, jeśli dobrze pamiętam. 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Oficjalnie bana zgodnie z regulaminem nie. Jedyny ban był podczas testowania uprawnień. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Jest to dla mnie podstawowa wiedze podczas pisania postów, wątków itp.. 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem, nazwy co prawda były inne, ale przeznaczenie i ich obowiązki takie same. Byłem również Pomocnikiem na tym TeamSpeka3. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Marcin po spolszczeniu. Oryginalnie nazywam się Martin zgodnie z moim pochodzeniem. Chodzę do 2 klasy gimnazjum o dodatkowym module zajęć RA (Rozszerzony Angielski) oraz WOKKAWJA (Wiedza o kulturze krajów anglojęzycznych w języku Angielskim), oraz od niedawna w zajęciach Języka Niemieckiego pt. "My razem po Niemiecku". Mieszkam w województwie Wielkopolskim, dokładniej rzecz nazywając bliskie okolice Poznania. Moim naczelnym zainteresowaniem są podróże, które często realizuje, najchętniej do ciepłych krajów, ale zimą też jest ciekawie. Potrafię mówić w wielu językach, m.in: Angielski, Niemiecki, Hiszpański, Francuskim (minimalne podstawy), oraz oczywiście Polskim. W wolnych chwilach, gdy tylko oderwę się od komputera lubię pojeździć rowerem, lub pobiegać pośród drzew. Od jakiegoś czasu zainteresowało mnie niebo, nawet nie wiecie ile można Sobie ułożyć z jednego zbioru gwiazd. Jeśli chodzi o mnie. Jestem osobą pogodną, lubię poznawać nowe osoby. Gdy widzę, że jest jakiś niepokój/nienawiść nie mogę nie zareagować, co czasami przeradza się w wadę. Staram się zachowywać odpowiednio do grona w którym obecnie jestem. Udzielam/Udzielałem się w niejednej akcji charytatywnej. Pomoc bezinteresowna daję mi największą satysfakcję, niezależnie od relacji między mną a tą osobą. Jeśli chodzi o zachowanie nie mam z nim problemów. 10. Dlaczego Ty: Według wielu osób poradziłbym Sobie na funkcji Pomocnik'a TeamSpeak3, po jakimś czasie nieskromnie ustaliłem to samo. Podstawową i rozszerzoną wiedze o TeamSpeak3 posiadam. Wiele razy "hostowałem" Sobie prywatny serwer TeamSpeak3. Mam dobry kontakt z ludźmi, chyba że dana osoba mnie z góry przekreśla, co według mnie jest najważniejszą zaletą u kandydata. Zapewniam, że spełniałbym wszelkie wypisane w punkcie 12 obowiązki. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Administrator TS3 - XInfiniterX Administrator TS3 - xXSoniaXx Administrator TS3 - Marcinek7 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Wszystkie, które są spisane w wątku. tj. - Pomagałbym rangom wyższym i wykonywał ich dodatkowe wskazania, np. sprawdzenie atmosfery na kanale publicznym. - Zgłaszałbym wszelkie problemy/usterki lub swoje propozycje mogące wpłynąć na pozytywną atmosferę na serwerze CraftApple.pl do Administracji, np. podwyższone permisje w nieodpowiednich rangach itp.. - Pomagałbym graczom i użytkownikom w ich problemach, wyjaśniałbym działanie programu TeamSpeak3 i Minecraft, oraz zasady działania serwerowni CraftApple.pl. - Aktywnie udzielałbym się na forum serwera, a także na samych serwerach gry CraftApple.pl - Sprawdzałbym poprawność dat w podtytułach tzw. "Topic" kanałów, i zgłaszałbym do rang, które mogą zadziałać w tej kwestii: w kanałach prywatnych (7 dni) a VIP (30 dni), które niestety wyszły ze sprzedaży, aczkolwiek jeszcze parę ich się uchroniło. - Sprawdzałbym opisy użytkowników, a szczególnie awatary. Większość z powyższych staram się już spełniać. 13. Czy Przeczytałeś regulamin <- Kliknij ?: Tak, uważnie przeczytałem/łam regulamin, zrozumiałem/łam jego postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r. Kontakt możliwy poprzez: - 57214636 - [ Przeniesienie do systemu PW ] - Dostępność prywatnie.