MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

rekrutacja na pomocnika :)

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika madzionka_, 13 Grudzień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzionka_

madzionka_ Gość

Imie:jakub
    Nick: Doknesiaqq
    czas przebywania na CA: od godziny 14-22 dziennie weekend 12-22lub23 na Creative lub open
    data ur:19 września 2005
    rozpoczęcie gry w minecraft: 2012 wersja 1.8.8
    rozpoczęcie gry na CA: 2013
    czy byłem karany:nigdy nie byłam karany na forum i CA
    czy posiadam range Premium: nie posiadam
    co chciałbym zmienić na CA: oczywiście graczy którzy nie odpowiedni sie zachowują piszą wulgarnymi słowami i za nie odpowiednie nicki
    uprawnienia pomocnika: za niedpowiednie zachowanie lub wulgaryzmy na chacie daje mute lub kicka
    mute daje na odpowiedni czas a kick na uspokojenie się gracza :)
    dlaczego chce być pomocnikiem: ponieważ chciałbym uspokajać graczy żeby nie obrażali wyzywali i inne takie
    jak uspokoje konflikty: bede rozmawiał z nimi na spokojne a jak nic nie pomoże to dam mute lub kicka nie że agresywny będe czy coś bede uspokajał graczy
    czy posiadam umiejętność współpracy: posiadam będe pomagał w różnych żeczach graczom innym pomocnikom i innym rangom
    opisz swoją osobę: Jestem miłym człowiekiem i lubię pomagać we wszystkim nie lubię konfliktów.
    Jestem punktualny co do wszystkiego co muszę zrobić zawszę jestem koleżeński i miły.
    mam dobre oceny z histori i innych przedmiotów z metematyki nie jestem za dobry więc z matmy nie pomoge ;(.
    nie jestem niekulturalny co do innych nie używam wulgaryzmów i lubie siedzieć sam w ławce w szkołe z tego powodu że samemu mi sie dobrze pracuje ale jak ktoś mi bedzie pomagał to nie będe zły.
    noi co mam jeszcze powiedzie właśnie nie wiem to chyba tyle co chciałem wam powiedzieć droga ekipo CA
    o mnie.
    co mi sie podoba w grze minecraft: mam wiele pomysłów na różne bódowle np na mojej działce na CA Creative buduje hotel aha i chciałem jeszcze powiedzieć co mi sie podoba że twórcy robią nowsze wersje minecraft
    dyspozycyjność: nie wiem co to jest ale chyba to że jak bardzo jestem na CA czy co pls nie wiem co to dyspozycyjność tylko nie odrzucajcie tego podania to nie rozkaz tylko mała prośba
    umotywowanie: jak bedzie zaakceptowane podanie to będe dobrym pomocnikiem który będzie bardzo startał sie żeby uspokoić serwer CA noi co jeszcze by tu napisać chyba już nie aha
    pozdrawiam nowez ladavi Royal steve GepardsPL whickedskinner ThreeEyedMaster luckyluck10 i inni
    pa pa :)
    SnowSGirlFun ;( prosze cie smutno mi sie zrobiło

• Burak Burak x 4
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    #1 madzionka_, 13 Grudzień 2017
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 13 Grudzień 2017
    Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Podanie jest bez wzoru, a błędy występują bardzo często.

Za napisanie oddzielnie cząstek mojego nicku daje ci NIE (żart).

Następnym razem popraw znacząco swoje podanie, zacznij pomagać i udzielaj się w grze i na forum

NIE

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  3. maksiu07

maksiu07 Siemanko

Docenione treści:
    29
    hmm no a więc tak:
    -
    błędy ortograficzne
    nick nie odpowiedni jesteś chłopakiem a masz nick żeński
    wiek (chociaż chyba od tego wieku można)
    trochę to podanie takie naciągane
    według mnie za krótko jesteś na tym serwerze
    sądząc po tekście wydaję mi się że nie jesteś zbyt
    ogarnięty
    i podanie się mocno zlewa
    (nie zbyt czytelne jest)
    +
    z tą kulturalnością ci wierze :)
    chyba bywasz często na serwerze bo
    czasami cię widziałem

jak na razie NIE
    proponuję ci to zrobić za rok kiedy będziesz starszy i bardziej doświadczony oraz w tedy będzie już sporo czasu od kiedy dołączyłeś
    (mimo to możesz za miesiąc spróbować czyli 13.01.2018)

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 3
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę