Otrzymałem bana za: Reklamę. Data otrzymania: 2 maja 2018r Dlaczego miałbym dostać UB? Chciałbym otrzymać UB, ponieważ zakupilem rangę PREMIUM na 100 dni i nie moge się nią cieszyć. reklama, którą napisałem dotyczyła mojego serwera, a jako, że jestem fanem CA, chciałem zaprosić kilku graczy aby zobaczyli ile wart jest mój serwer. Bardzo przepraszam i mam nadzieję, że rozpatrzycie moją prośbę. Niezadowolony, Sauron6
Skoro dostałeś na 20dni bana, to to wytrzymasz bylo nie reklamowac twojego serwera zwlaszcza ten tekst "zapraszam na moj wlasny serwer, msg" to bylo zenadix totalne, wez czasem sie zastanow co robisz bo potem placzesz jak tu gdybys dostal perma jak ja i ja mialam premke to bys wtedy plakal ale 20 dni?XD prosze cie, przezyjesz. na nie
Wraz z zarejestrowaniem się na serwer akceptujesz regulamin CraftApple, przy czym nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania. Oczywiste jest, iż reklama innego serwera jest zabroniona. Jeżeli takim by byłeś to byś nie ściągał graczy na Twój serwer. Przeciw.
Witam Tak jak napisał wyżej kolega DJCreeperYT, regulamin akceptujesz w momencie rejstracji na serwerze CraftApple i nieznajomość nie zwalnia Cię z jego przestrzegania [ Link masz tutaj ] . Reklamowałeś swój serwer i to z premedytacją bo byłem przy tym. 20dni to nie jest tak dużo a powinneś przez ten czas przemyśleć swoje zachowanie i przeczytać na spokojnie regulamin ze zrozumieniem Pamietaj Ekipa&Administracja posiada multikonta i nie wiesz kiedy jesteśmy. Pozdrawiam Prośba odrzucona